Паста с броколи и артишок

10/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715813198
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо699
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с.л. от зехтина в тиган, добавете нарязаната чушка и лука и пържете 8-10 минути.

Прибавете мащерката, оцета и солта, гответе още 30 минути и оставете настрана.

Сварете пастата, отцедете и я прехвърлете в дълбока купа. Полейте с 2 с.л. зехтин и разбъркайте.

Прибавете нарязаните броколи, артишок, маслини, магданоз, лучената смес и оставащия зехтин.

Оквусете със сол и черен пипер, разбъркайте и оставете 1 час да се охлади.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар