Бърза ягодова торта

ЕфросияЕфросияНовак301
31/10/2010
"Раз-два и десертът е готов, а кой от вас трябваше да донесе пенливо вино?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо30 545
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари12 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От първите 4 продукта за блата пригответе и изпечете на 200 градуса златист блат. Разрежете го на две половини, сиропирайте и добре разпределете приготвения крем върху него.

Кремът се приготвя като пасирате ягодите и ги смесите с млякото и захарта. Така получената торта украсете с ягоди по ваш вкус и желано количество други плодове. Използвайте фантазия за визията на тортата.

Охладете леко и поднесете с пенливо вино.

Рейтинг

5 16
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
АСЯ
АСЯ
22.06.2013 13:13
ИЗГЛЕЖДА МНОГО БЪРЗА И ЛЕСНА,МИСЛЯ ДА ОПИТАМ ДА Я НАПРАВЯ И АЗ.
0
0
Надежда
Надежда
31.05.2013 22:57
Искам да попитам тези, които са правили тортата, как точно се приготвя блата, защото не е добре обяснено :? :)))
Благодаря предварително.
0
0
gr
gr
31.05.2013 22:19
Лека и вкусна и аз я приготвям но с компот от праскови
0
0