Бърза ягодова торта

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
31/10/2010
"Раз-два и десертът е готов, а кой от вас трябваше да донесе пенливо вино?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо33 006
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От първите 4 продукта за блата пригответе и изпечете на 200 градуса златист блат. Разрежете го на две половини, сиропирайте и добре разпределете приготвения крем върху него.

Кремът се приготвя като пасирате ягодите и ги смесите с млякото и захарта. Така получената торта украсете с ягоди по ваш вкус и желано количество други плодове. Използвайте фантазия за визията на тортата.

Охладете леко и поднесете с пенливо вино.

Подложки за парче торта за еднократна употреба 100 бр
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Подложки за парче торта за еднократна употреба 100 бр
7.50 лв.
Виж ››

Когато има торта, има и гости, които искат да я опитат, а как по-добре би станало това от поднасянето ѝ върху подложка за торта. Спестете си време с картонените подложки за парче торта - хапвате доволно, хвърляте удобно!

Рейтинг

5 16
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
АСЯ
АСЯ
22.06.2013 13:13
ИЗГЛЕЖДА МНОГО БЪРЗА И ЛЕСНА,МИСЛЯ ДА ОПИТАМ ДА Я НАПРАВЯ И АЗ.
0
0
Надежда
Надежда
31.05.2013 22:57
Искам да попитам тези, които са правили тортата, как точно се приготвя блата, защото не е добре обяснено :? :)))
Благодаря предварително.
0
0
gr
gr
31.05.2013 22:19
Лека и вкусна и аз я приготвям но с компот от праскови
0
0