Пържена пъстърва с филирани бадеми

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
262
27
221
29/08/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо748
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, почиства се, посолява се и се поръсва с чесъна на прах.

Лимонът се изстисква, рибата се полива с него и се оставя за 10 минути.

Всяка риба се овалва в брашно. Млякото се разбива с яйцата и рибата се топва в него.

Накрая се овалва във филираните бадеми и се пържи по 6 минути от всяка страна на среден огън.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар