Котлети от сьомга с черен боб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
546
414
Котлети от сьомга с черен боб
22/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Сготви60 мин.
Общо85 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете добре сьомгата. Начукайте чесъна с морската сол, смесете с настъргания джинджифил, кората от лайм, канелата и кимиона, 1 с.л. зехтин и кориандъра, както и щипка черен пипер. Смесете всичко добре и намажете добре сьомгата.

Покрийте и оставете в хладилник за няколко часа. За да направите салцата, отцедете предварително накиснатия за 1 нощ в студена вода боб, залейте го с чиста вода и варете, докато бобът омекне.

Отцедете го, охладете и смесете с другите съставки за салцата. Загрейте грила, намажете го със зехтин и запечете сьомгата. Сервирайте веднага със салцата печената риба.

Неустоими котлети от сьомга с черен боб!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: