Котлети от сьомга с черен боб

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
375
297
22/12/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо605
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете добре сьомгата. Начукайте чесъна с морската сол, смесете с настъргания джинджифил, кората от лайм, канелата и кимиона, 1 с.л. зехтин и кориандъра, както и щипка черен пипер. Смесете всичко добре и намажете добре сьомгата.

Покрийте и оставете в хладилник за няколко часа. За да направите салцата, отцедете предварително накиснатия за 1 нощ в студена вода боб, залейте го с чиста вода и варете, докато бобът омекне.

Отцедете го, охладете и смесете с другите съставки за салцата. Загрейте грила, намажете го със зехтин и запечете сьомгата. Сервирайте веднага със салцата печената риба.

Неустоими котлети от сьомга с черен боб!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар