Плодов пунш с кленов сироп и пъпеш

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
19/09/2015
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо362
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кленовият сироп се смесва с виното и портокаловият сок. Добавя се газираната вода и ликьорът.

Прасковите се попарват с вряла вода, пускат се в студена вода, ципата се обелва и плодовете се режат на кубчета.

Пъпешът се обелва от кората, семките се махат и меката част се реже на кубчета.

Добавят се ореховите ядки и малините и всичко се разбърква. Добавя се лед и пуншът се поднася, като се сервира в широки чаши с черпак.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар