Милфьой с къпини

Марина НордМарина Норд
Новак
1k35327582
Милфьой с къпини
18/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва на два правоъгълника и се слага в тави. Покрива се с хартия за печене, отгоре се слагат зърна боб, за да не се надига тестото при печенето. Всеки блат се пече по 15 минути на 200 градуса.

Вади се, охлажда се и се разрязва на 8 парчета.

Изварата се разбива с йогурта. Добавя се захарта. Сметаната се разбива отделно. Върху половината тестени парчета се слага от крема с изварата.

Върху крема се слагат къпини и се покриват с останалите парчета тесто. Отгоре се слага от сметаната, разпределят се останалите къпини и се поръсват обилно с пудра захар.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: