Телешки дроб с мед

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
336
292
13/08/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 613
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оквусете дроба със сол и черен пипер и леко го оваляйте в брашното.

Разтопете половината от маслото в тиган заедно с олиото и изпържете дроба по 1-2 минути от всяка страна.

Прехвърлете в чиния. В същия тиган сипете оцета, бульона и меда и кипнете за 1 минута, като непрекъснато разбърквате.

Прибавете оставащото масло и сервирайте дроба, полят с течността.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар