Десерт с ревен

MarianaMariana
Джедай
7
720
03/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо457
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете ревена и го нарежете на кубчета. Смесете виното с водата, лимоновия сок и захарта.

Разбъркайте, добавете нарязания ревен и задушавайте на тих огън за около 5-6 минути.

Добавете брашното и ваниловата захар, които сте разтворили в 4 с.л. студена вода. Кипнете сместа и свалете от котлона.

Разделете в 4 купички за сервиране, охладете. Преди поднасяне поръсете с натрожени бишкоти и декорирайте с разбита сметана.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар