Оризови кюфтенца с моцарела

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
410
299
10/08/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 191
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете сварения ориз с магданоза и охладете. Оформете 20 топчета. Нарежете моцарелата на 20 парченца и напълнете всяко топче с резен моцарела.

Оваляйте кюфтенцата в разбитото яйце, след което оваляйте в галетата и охладете отново за 20 минути.

Загрейте олиото и изпържете кюфтенцата.

Масивна дървена дъска с улей - за рязане и сервиране
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Масивна дървена дъска с улей - за рязане и сервиране
8.29 лв.
Виж ››

Страхотна дървена дъска с удобна елипсовидна форма - подходяща не само да режете на нея, но и да поднасяте красиво нарязаните мезета.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар