Конфитюр от дюли с вино

03/02/2012
Стефи
отСтефиНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4-5 бурканчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 532
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме, почистваме и нарязваме дюлите на резенчета.

Слагаме виното, захарта и всички подправки в тава и ги оставяме да врат на тих огън. След 5 мин. прибавяме резенчетата и варим още 30 мин.

Изваждаме дюлите с решетъчна лъжица и ги разпределяме в бурканчета. Заливаме ги със сиропа, след като сме го прецедили.

Затваряме бурканчетата веднага.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

дани
дани
20.10.2013 20:50
виното бяло или червено
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв