Пилаф с булгур и кедрови ядки

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
22/07/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 006
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера и запържете лука. Измийте булгура и го сипете в тенджерата.

Задушете за няколко минути. Добавете бульона, изключете котлона и сложете капака.

Оставете за 10 минути. Междувременно нарежете подправките и ги добавете към пилафа.

Прибавете и кедровите ядки и кайсиите. Разбъркайте и сервирайте с мента.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар