Италианска спаначена супа с ориз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
416
301
21/07/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 426
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете спанака в тенджера, покрийте го с вода, овкусете със сол и задушете за няколко минути. Отцедете и го нарежете.

Загрейте зехтина в тенджера и задушете лука, чесъна и лютата чушка за 4-5 минути.

Добавете ориза, сипете бульона и кипнете, намалете огъня и задушете за 10 минути. Добавете спанака, овкусете със сол и черен пипер.

Варете за още 5-7 минути, поръсете с пекориното и сервирайте.

Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
24.99 лв.
Виж ››

Качествена емайлирана тенджера с цветна декорация, в която дълго ще приготвяне любимите гозби на семейството си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар