Паниран дроб с ароматни подправки

ЕфросияЕфросияНовак301
13/10/2010
"Самотна бира търси връзка с паниран дроб, по възможност с ароматни подправки за взаимни удоволствия "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 659
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства от ципи, измива се и се нарязва на парчета. След това се поръсва с малко хлябна сода и така престоява около 15-30 минути и после се измива и подсушава. Това се прави с цел дробът да не стане сух.

Сгорещява се мазнина в тиган, парчетата дроб се овалват първо в брашно, после в яйцата, в които са сложени всички подправки и накрая в галета.

Дробът се пържи по 3 минути от всяка страна и се отцежда върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 6
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Даниела
Даниела
05.04.2015 18:26
Това е най-вкусния черен дроб, който съм приготвяла в кухнята си! Става невероятно вкусен! Поздравления за рецептата!
1
0