Паниран дроб с ароматни подправки

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
Паниран дроб с ароматни подправки
13/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
"Самотна бира търси връзка с паниран дроб, по възможност с ароматни подправки за взаимни удоволствия"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства от ципи, измива се и се нарязва на парчета. След това се поръсва с малко хлябна сода и така престоява около 15-30 минути и после се измива и подсушава. Това се прави с цел дробът да не стане сух.

Сгорещява се мазнина в тиган, парчетата дроб се овалват първо в брашно, после в яйцата, в които са сложени всички подправки и накрая в галета.

Дробът се пържи по 3 минути от всяка страна и се отцежда върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 6
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: