Пържени филета от писия с билки

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
24/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо729
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесвате билките, чесъна и царевичното брашно в чиния. Добавете лимоновата кора, сол и пипер. Смесвате всичко добре и подсушавате филетата с кухненска хартия.

Разбивате яйце в плитка чиния, потапяте филето в яйцето и после в направената панировка, като го овалвате добре. Вземете голям тиган и загрейте олиото на високи градуси.

Когато е загрято достатъчно, добавете рибата, намалете котлона и пържете 2-3 минути от всяка страна. Попийте филетата в кухненска хартия и сервирайте с изцеден отгоре лимон.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар