Панцанела - италианска салата с хляб

MarianaMariana
Джедай
198
97
101
07/07/2015
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 116
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хляба съвсем за кратко в хладка вода, след което го изстискайте и го сложете в купа за салата.

Добавете накъсаните листа босилек и нарязаните зеленчуци. Овкусете със сол, черен пипери и зехтин.

Разбъркайте и охладете за около 30 минути. Преди сервиране поръсете с оцет.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар