Тънки спагети с доматен сос

MarianaMariana
Джедай
198
106
108
05/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 018
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и добавете ситно нарязания лук. Запържете до омекване, след това сложете едро нарязаните домати и доматеното пюре.

Овкусете с подправките и гответе на бавен огън около 40 минути, като от време на време разбърквате.

Претрийте получения сос през сито и го поддържайте топъл, докато сварите спагетите в подсолена вода според упътването.

Полейте спагетите със соса, поръсете с пармезан и поднесете веднага.

Иноксов гевгир конус 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксов гевгир конус 22 см
17.99 лв.
13.85 лв.
Виж ››

Измиването и отцеждането на излишната вода от пастата и зеленчуците е по-лесно с гевгир. Конусовидната форма и удобната дръжка на гевгира правят работата с него още по-удобна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар