Топла салата с равиоли и червено цвекло

11/12/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811609
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо454
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с.л. от зехтина, добавете лука и чесъна и ги задушете на бавен огън.

Междувременно сварете равиолите в подсолена вода. Отцедете и смесете с оставащия зехтин.

Добавете свареното цвекло, каперсите и оцета към лука и загрейте.

Смесете с равиолите и оставете да се охлади. Сервирайте с рукола, босилек и магданоз, поръсете с пекориното.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар