Предястие от яйчена салата

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
552
10
1k
19/10/2010
"Когато предястията са толкова вкусни, трудно стигаме до основното ястие!"
Приготвяне20 мин.
Готвене8 мин.
Общо28 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 329
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сварените яйца на много ситно и ги прехвърлете в купа. Добавете настърганото на ренде сирене и наситнения праз. В стъклен сух буркан изсипете майонезата, горчицата, зехтинът и сокът от лимон и разбийте се с пасатор.

С майонезения сос се полива салатата. Разбърква се внимателно и се слага за 30 минути в хладилник. След като се извади се поръсва със ситно нарязан копър и отново се разбърква.

Яйчената салата се поднася със сухари.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Здравка Добрева
Здравка Добрева
03.10.2014 09:57
Това предястие го правявече няколко пъти и всички са очаровани от него. Благодаря за рецептта
1
0
Невена
Невена
01.07.2013 12:47
Супер се получи!
1
0