Беларуско солено руло с бутер тесто и шпроти

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
04/08/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 088
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 500 г
  • шпроти - 150 г от консерва
  • яйца - 3 бр. твърдо сварени
  • копър - 1 с.л. нарязан
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпротите се отцеждат от соса в консервата.

Яйцата се обелват и се режат на кръгчета.

Тестото се разточва. В единия край се слагат нарязаните на кръгчета яйца.

Отгоре се слагат цели рибки от консервата. Поръсва се с копър и се навива на руло.

Намазва се с разбито яйце и се пече 25 минути на 200 градуса.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар