Салата с рачешко месо

23/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810962
  • Приготвяне25 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо360
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете авокадото и ги поръсете с лимоновия сок, за да не потъмняват, след което ги сложете в хладилник.

Сърцевините артишок също се поръсват с лимонов сок и се оставят да се охладят. Направете соса, като разбъркате жълтъка с горчицата.

Добавете постепенно олиото, като не спрете да разбивате. Накрая добавете сметаната, рома, магданоза, солта и пипера.

Разпредете листа маруля в 6 чинии за сервиране. Отгоре разпределете авокадото, артишока и целината. Добавете рачешкото месо и сервирайте със соса.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар