Рибени рулца с гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
04/08/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте внимателно рибените филета. Поръсете ги подправките и ги навийте на рулца, като ги закрепите с дървени клечии.

Кипнете бульона и го оставете да се редуцира наполовина. Добавете гъбите и чесъна и ги задушете за 8 минути. Махнете ги от котлона и смесете със сметаната, малко сол и черен пипер.

Извадете гъбите и ги оставете настрана. Оставете бульона да се охлади, след което го пасирайте.

Междувременно задушете на пара рибните рулца за 8 минути. Върнете гъбите в соса, загрейте отново и сервирайте рулцата с ароматния гъбен сос.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
35.42 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар