Боб с риба тон

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
301
286
20/06/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо451
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете боба, покрийте го с вода и го сварете. Загрейте 1 с.л. от зехтина и запържете рибата тон за 3-4 минути от всяка страна.

Загрейте 3 с.л. от оставащия зехтин и запържете чесъна и салвия. Извадете чесъна.

Добавете боба, задушете за 1 минути, след което сипете двете с.л. вода. Овкусете със сол и черен пипер и гответе, докато водата се абсорбира. Извадете салвията.

Прехвърлете боба в купа и го охладете. Нарежете рибата тон и смесете с боба. Поръсете с оставащия зехтин, поръсете със салвия и сервирайте. По желание може да добавете резени червен лук.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар