Плодово минестроне с шоколад

26/07/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се смесва с виното и захарта и се вари 5 минути на бавен огън.

Ябълката и ягодите се режат на тънки резени. Единият грейпфрут се разделя на парчета. Тези парчета се смесват с ягодите и ябълката и се заливат с виното.

Похлупват се с капак и се оставят за 5 минути.

В това време шоколадът се разтопява на водна баня и се добавя сметаната. Вторият грейпфрут се изцежда и сокът му се добавя на тънка струйка към шоколадовата смес.

Супата се сервира топла заедно с шоколадовия крем.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар