Агнешки курбан

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Агнешки курбан
27/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Изпитана рецепта за ароматен агнешки курбан!"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.

Рейтинг

4.8
57
40
31
20
10
Дай твоята оценка: