Руски морковен пудинг

Марина НордМарина НордНовак1219
09/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо499
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се смесват с част от омекналото масло и се запържват за три-четири минути, като се бъркат непрекъснато.

Съдът с морковите се сваля от котлона, охлажда се върху лед и се добавят 3 жълтъка.

Разбъркват се, добавя се захарта, канелата, 5 разбити белтъка и всичко се излива във форма за пудинг, предварително намазана с масло и поръсена с галета (или повече по-малки форми).

Вари се на водна баня 1 час. Останалото масло се разтопява и с него се полива готовият пудинг.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар