Пъстърва по перуански

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
282
27
241
13/06/2015
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо588
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата лайма се изстискват. Рибата се осолява и се полива със сока от лайм. Оставя се за 1 час. Рибата се овалва добре в брашно, запържва се в загрятото олио и се оставя в чиния.

В друг тиган се загряват 2 супени лъжици олио. Лукът се нарязва на шайби, морковите се нарязват на кръгчета. Лютите чушки се режат на ситно, чесънът се обелва и се нарязва на ситно.

Лукът и морковите се запържват в загрято олио заедно с нарязаните на ситно люти чушки и чесън. Магданозът се реже на ситно.

В сместа с лука и морковите се добавя оцетът и магданозът и всичко се запържва 2 минути на бавен огън.

Рибата се покрива със зеленчуковата смес, оставя се за 15 минути и се сервира.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар