Шоколадови бонбони с ядки

31/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810684
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции28 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 261
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • ядки - 150 г микс (кашу, лешници, шамфъстък)
  • черен шоколад - 300 г
  • масло - 15 г
  • пудра захар - 2 с.л.
  • сметана - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ядките. Разтопете 75 г от шоколада на водна баня и смесете с маслото, захарта и сметаната.

Добавете 2 с.л. от ядките и разбъркайте добре. С помощта на чаена лъжичка гребвайте от сместа и сипвайте върху тава с хартия. Замразете.

Разтопете оставащия шоколад и топвайте бонбоните в него. Охладете отново, поръсете с оставащите ядки и поднесете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар