Пилешко с черен пудинг

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15156
06/07/2015
Приготвяне34 мин.
Готвене120 мин.
Общо154 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо292
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оваляйте пилешките бутчета в подправките и брашното. Загрейте олиото в тиган и запържете лука. Сипете малко брашно, разбъркайте и махнете от огъня.

Загрейте половината масло и запържете бутчетата. В тава за печене наредете тънко нарязани картофи, отгоре сипете лука и пилешкото. Добавете нарязаната ябълка и черния пудинг.

Завършете с пласт от останалите картофи, сипете бульона, сложете капак и запечете в загрята на 180 градуса фурна за 90 минути. Махнете капака, сипете оставащото масло отгоре и запечете до златистокафяво.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар