Пъстърва с домати

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
552
10
1k
26/09/2010
"Пъстървата е от онези риби, които не искат много - малко свеж портокал, няколко минути на скарата и добра компания за обяд "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 501
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути. Ястието се подправя със сол, пипер и джоджен.

Отделно се изпържва рибата в маргарин равномерно от двете страни, полива се с лимонов сок и се поднася със задушените домати.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
горме
горме
16.05.2015 19:09
щом Пържите с маргарин сте ми ясни
0
0