Глазирано пиле с кленов сироп

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
31/05/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо394
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр. цели
  • ябълки - 2 бр.
  • лук - 250 г шалот
  • пащърнак - 600 г
  • дафинов лист - 6 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • кленов сироп - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л. ябълков
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бутчетата на няколко места и ги наредете в тава заедно с почистените и нарязани ябълки, лук и пащърнак, както и дафиновите листа.

Смесете всички останали продукти заедно и изсипете отгоре. Изпечете ястието в загрята на 190 градуса фурна за 40-45 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар