Студена супа в пъпеш

Марина НордМарина НордНовак1219
27/05/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо337
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рачешките рулца се нарязват на тънки филийки.

Пъпешите се разрязват на половина през средата, семената се махат с лъжица. Меката част се вади с лъжица, като се оставят стенички с дебелина 1 сантиметър.

Меката част се пасира с лед, добавя се лютият доматен сос.

Супата се разпределя в половинките пъпеш като в купички. Босилекът се нарязва на много ситно. Във всяка половинка пъпеш се слагат нарязани рачешки рулца, джинджифил и босилек.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар