Цитрусово пиле с булгур

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
413
301
27/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 051
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете бульона с подправките и булгура в тенджера на умерен огън. Отделно сварете пилешки гърди и ги добавете към бульона.

Добавете лимоновата и портокаловите кори, овкусете с малко сол и черен пипер. Кипнете сместа и варете, докато пилешкото и булгурът станат готови.

Добавете към ястието сушените плодове и портокаловия сок, разбъркайте добре и сервирайте в 4 чинии. Гарнирайте с кориандър и резени портокал.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар