Неделни бухтички

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
438
374
16/12/2019
"Тези бухтички са перфектната неделна закуска, които може да приготвяте не само в неделя "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27 481
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бухти

Начин на приготвяне

За приготвянето на неделни бухтички, първо содата се разбива с изварата, прибавят се яйцата и брашното и сместа се бие с миксер до получаване на гъста еднородна смес.

С чаена лъжичка, натопена в горещата мазнина, се загребва от тестото за бухтички и се пържи в сгорещена мазнина в дълбок тиган.

Бухтите увеличават размера 2 - 2.5 пъти.

След като се изпържат пухкавите бухти, е добре да ги сложите за кратко на салфетка да поемат част от мазнината.

Ставаш разкошни - това са домашните бухти на баба.

Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.-21%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.
19.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

От тиган с каменно покритие се нуждае всеки котлон - не го лишавайте от възможността да приготви вкусни гозби за вас и вашето семейство. Дълбок, голям, с удобна топлоизолираща дръжка. Тиганът е с незалепващо покритие и насърчава здравословното хранене.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар