Супа от манго с люта чушка и лайм

26/05/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мангото се обелва и се пасира. Лютата чушка се нарязва на много тънки колелца. Кората на лайма се настъргва, сокът се изцежда.

Джинджифилът, чушката и кората на лайма се счукват в хаванче, като се добавя по малко от сока на лайма.

Манговото пюре се смесва с бульона и останалия сок от лайм и се оставя в хладилника за 20 минути.

Сервира се в чаши за мартини, чиито ръбове се топват във вода и след това в морска сол.

Налива се манговата супа, в средата на чашата се слага малко от лютия сос и се сервира.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар