Супа от манго с люта чушка и лайм

Марина НордМарина НордНовак1219
26/05/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мангото се обелва и се пасира. Лютата чушка се нарязва на много тънки колелца. Кората на лайма се настъргва, сокът се изцежда.

Джинджифилът, чушката и кората на лайма се счукват в хаванче, като се добавя по малко от сока на лайма.

Манговото пюре се смесва с бульона и останалия сок от лайм и се оставя в хладилника за 20 минути.

Сервира се в чаши за мартини, чиито ръбове се топват във вода и след това в морска сол.

Налива се манговата супа, в средата на чашата се слага малко от лютия сос и се сервира.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар