ezine.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Реване с прясно мляко и яйца

Реване с прясно мляко и яйца

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
15k
Реване с прясно мляко и яйца1 / 5
14/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10 парчета
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.

Рейтинг

5 20
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: