ezine.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Реване с прясно мляко и яйца

Реване с прясно мляко и яйца

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1125k
Реване с прясно мляко и яйца1 / 5
14/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8-10 парчета
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.

Рейтинг

4.5
520
48
34
20
10
Дай твоята оценка: