Реване

14/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо167 110
  • Преглеждания за месеца2238
  • Преглеждания за седмицата101
  • Коментари12 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 19
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Лили Томова
Лили Томова
11.05.2019 17:06
Не разбрах прясното мляко къде се слага? Към блата или към сиропа?
0
0
maria marinova
maria marinova
03.10.2017 01:37
Много лесна и сполучлива рецепта!!
0
0
lia
lia
02.05.2015 22:54
ne moga da razbera, mliakotekade go slagash
6
2

Виж всички коментари или напиши такъв