Реване с прясно мляко и яйца

14/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо186 168
  • Преглеждания за месеца5527
  • Преглеждания за седмицата207
  • Коментари13 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 19
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Sevdelina Ivanova
Sevdelina Ivanova
29.06.2019 08:48
млякото -в сиропа
1
0
Лили Томова
Лили Томова
11.05.2019 17:06
Не разбрах прясното мляко къде се слага? Към блата или към сиропа?
1
0
maria marinova
maria marinova
03.10.2017 01:37
Много лесна и сполучлива рецепта!!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв