Шоколадов сладкиш за чай

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k8022k
Шоколадов сладкиш за чай1 / 2
20/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
130 мин.
Порции
8
"Сложихте ли чая да се вари, защото шоколадовият сладкиш е готов"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете 200 г от шоколада на водна баня, като го смесите с 25 г от маслото. Смесете оставащото масло със захарта, яйцата и ванилията в купа.

Пресейте брашното с бакпувера и добавете към горната смес. Разбийте до получаване на гладко тесто. Намазнете продълговата форма за печете и изсипете 1/4 от тестото. Отгоре сипете 1/3 от шоколадовата смес.

Продължете до изчерпване на смесите, завършвайки с тестото. Поръсете с останалите 100 г шоколад, които сте нарязали на кубченца. Запечете в загрята на 180 градуса фурна за 85 минути.

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: