Чушки с яйца и шунка

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
311
288
30/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 173
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещете олиото и леко изпържете в него шунката, нарязана на парченца. Извадете я и в същата мазнина запържете ситно нарязаната глава лук.

Нарежете чушките на ивици и ги прибавете вътре, а след малко сипете и нарязаните домати. Добавете счукания чесън.

Щом водата от доматите поизври, прибавете шунката, овкусете със сол и черен пипер.

Залейте ястието с предварително разбитите яйца и оставете да къкри на огъня, докато станат готови яйцата. Поднесете със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар