Хемпширски пудинг

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
25/04/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 382
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват и се нарязват на тънки резенчета. Брашното се смесва със солта и захарта, добавят се яйцата, млякото и маслото. Всичко се разбърква.

Във форма за пудинг, намазана с мазнина, се слага половината сладко, отгоре се слагат ябълките и се заливат с тестото.

Пече се 1 час в предварително загрята на 175 градуса фурна. Готовият пудинг се реже и се полива със загрят конфитюр, разреден с горещата вода.

Силиконова шпатула за кексове, сладкиши - 25 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконова шпатула за кексове, сладкиши - 25 см.
9.00 лв.
Виж ››

За майсторите сладкари - силиконова шпатула, с която нанасянето на крем или глазура ще е лесно като детска игра

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар