Медальони от сьомга с панировка от лешници

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
20/05/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се обезкостяват, като от средата се изважда костта много внимателно, за да не се повреди формата.

Полученото парче риба се навива като охлюв и се фиксира с клечки за зъби, за да изглежда като медальон.

Солта се смесва с орехите, галетата и сметаната. С тази смес се намазват медальоните от едната страна и се нареждат в тавичка, намазана с олио.

Пекат се 20 минути на 190 градуса.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар