Зелени шницели

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
447
375
24/04/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо868
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прибавете към каймата натопената във вода и отцедена среда на хляба, ситно нарязан копър, 1 яйце, спанака и черен пипер.

Разбъркайте с миксер много добре и оформете шницели, който се овалват в брашно, яйце и галета. Изпържете в сгорещено олио и поднесете с гарнитура по избор.

Предпазен капак при пържене - 25 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене - 25 см
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Сложете край на мазните петна по печката с предпазния капак, който може да се използва както върху тенджери, така и върху по-голям тиган. Има плътна мрежа, през която може да видите кога храната е готова. Дръжката на капака е термоустойчива.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар