Кавърма с черен дроб

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
21/10/2010
"Уникална кавърма, която от сърце ви препоръчваме да опитате!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24 008
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • телешки черен дроб - 600 г
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • зелев сок - 3 ч.ч.
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината.

След това се заливат със зелевия сок и вода, поръсват се с червения и черния пипер и се варят на тих огън до готовност.

Накрая се прибавя сол на вкус.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар