Свежа салата с елда

MarianaMariana
Джедай
198
106
108
17/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 553
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте елдата с вода в съотношение 1:3, кипнете и сварете на тих огън до готовност на елдата.

Междувременно в дълбока купа разбъркайте нарязаните зеленчуци и отцедената царевица.

Добавете сварената и промита със студена вода елда, овкусете със свежи подправки и олио и разбъркайте.

Поднесете с добре изстудено бяло вино.

Още рецепти с елда: Леща с елда, Пълнени чушки с елда, Пирог с гъби и елда, Средиземноморска салата с елда, Десерт от елда с тиква.

Практична иноксова купа (басан) 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
6.15 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар