Запеканка с елда

MarianaMariana
Джедай
202121251
Запеканка с елда
26/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте елдата с 1 1/2 ч.ч. вода и сварете до готовност. Нарежете шунката на кубчета и запържете в олиото заедно със ситно нарязания лук.

Добавете доматите и ситно нарязаните магданоз и копър.

В тавичка сложете половината от елдата, отгоре добавете ред шунка и лук, покрийте с останалата елда и залейте със смес от разбито яйце и прясно мляко.

Запечете в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Поднесете с кисело мляко.

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: