Запеканка с елда

MarianaMariana
Джедай
198
106
108
26/05/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 010
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте елдата с 1 1/2 ч.ч. вода и сварете до готовност. Нарежете шунката на кубчета и запържете в олиото заедно със ситно нарязания лук.

Добавете доматите и ситно нарязаните магданоз и копър.

В тавичка сложете половината от елдата, отгоре добавете ред шунка и лук, покрийте с останалата елда и залейте със смес от разбито яйце и прясно мляко.

Запечете в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Поднесете с кисело мляко.

Традиционен български гювеч с капак 5л-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
18.47 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар