Леща с елда

MarianaMariana
Джедай
7
720
15/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 145
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и задушете ситна нарязаните лук, чушка и морков.

Овкусете с кимион и добавете измитата леща.

Налейте 2 ч.ч. вода, кипнете и варете 15 минути на тих огън.

Добавете почистената елда, солта и чубрицата и варете до омекването на елдата, като може да долеете още 1 ч.ч. гореща вода.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар