Леща с елда

MarianaMariana
Джедай
198
106
108
15/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 317
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и задушете ситна нарязаните лук, чушка и морков.

Овкусете с кимион и добавете измитата леща.

Налейте 2 ч.ч. вода, кипнете и варете 15 минути на тих огън.

Добавете почистената елда, солта и чубрицата и варете до омекването на елдата, като може да долеете още 1 ч.ч. гореща вода.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар