Десерт от елда с тиква

14/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай1864720
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо806
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Елдата се залива с 2 ч.ч. вода и са вари 20 минути до разпукване, след което се отцежда.

Сварената тиква се намачква с вилица, добавя се загрятото прясно мляко със захарта и се разбърква много добре.

Към тиквената смес се добавя елдата, канелата и орехите. Сместа се разпределя в купички за сервиране и се прибира поне за 20-30 минути в хладилник.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар