Десерт от елда с тиква

MarianaMariana
Джедай
198
106
102
14/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 197
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Елдата се залива с 2 ч.ч. вода и са вари 20 минути до разпукване, след което се отцежда.

Сварената тиква се намачква с вилица, добавя се загрятото прясно мляко със захарта и се разбърква много добре.

Към тиквената смес се добавя елдата, канелата и орехите. Сместа се разпределя в купички за сервиране и се прибира поне за 20-30 минути в хладилник.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар