Тиква с пармезан по неаполитански
02/12/2015

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки
отМарина НордНовак1219
- Приготвяне15 мин.
- Готвене90 мин.
- Общо105 мин.
- Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Необходими Съставки
Начин на приготвяне
Тиквата се измива, обелва се и се нарязва на големи парчета. Сварява се в подсолена вода до омекване и се оставя да се отцеди.
Парчетата се нареждат в намазана с мазнина тава и се поръсват с настъргания пармезан.
Покрива се с нарязаните на кръгчета домати и се полива със зехтина.
Запича се в загрята на 250 градуса фурна.
Сервира се, като се поръсва с нарязан на ситно босилек.подобни рецепти тук
Парчетата се нареждат в намазана с мазнина тава и се поръсват с настъргания пармезан.
Покрива се с нарязаните на кръгчета домати и се полива със зехтина.
Запича се в загрята на 250 градуса фурна.
Сервира се, като се поръсва с нарязан на ситно босилек.подобни рецепти тук