Тиква с пармезан по неаполитански

02/12/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо324
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се измива, обелва се и се нарязва на големи парчета. Сварява се в подсолена вода до омекване и се оставя да се отцеди.

Парчетата се нареждат в намазана с мазнина тава и се поръсват с настъргания пармезан.

Покрива се с нарязаните на кръгчета домати и се полива със зехтина.

Запича се в загрята на 250 градуса фурна.

Сервира се, като се поръсва с нарязан на ситно босилек.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар